Една от емблемите на Благоевград, световноизвестният ансамбъл за народни песни

...
Една от емблемите на Благоевград, световноизвестният ансамбъл за народни песни
Коментари Харесай

Ансамбли Пирин и Тракия“ с два концерта за благоевградчани

Една от емблемите на Благоевград, световноизвестният отбор за национални песни и танци " Пирин " и ансамбълът от същия сан " Тракия " ще изнесат два следващи концерта пред поданици и посетители на града.

На 21 декември / четвъртък/ от 18:00 часа в зала " Яворов " фолклорните ансамбли " Пирин " и " Тракия " ще показват българските обичаи, музика и национални танци пред погледите на благоевградчани. Ритъм и характер ще завладеят гостите на празничното събитие. Вторият концерт ще бъде в същия ден, само че от 20:00 часа.

Артистите от двата ансамбъла ще покажат цялост от най-виртуозните танци и осъществявания на хора, солистите и оркестъра.

В навечерието на най-светлите християнски празници домакините отбор " Пирин " и гостите от отбор " Тракия " ще съчетаят стилови придвижвания и музика, с цел да зарадват публиката. Концертите са част от Коледен фестивал 2017, който се организира под мотото " Сподели обич, показа положително... ". Всяка година отбор " Пирин " подарява за своите почитатели празнична стратегия и магично преживяване.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР