Една дузина футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за национални отбори

...
Една дузина футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за национални отбори
Коментари Харесай

ЦСКА се похвали с дузина национали

Една дузина футболисти на ЦСКА получиха повиквателни за национални тимове на своите страни, оповестиха от клуба.

Иван Турицов попадна в състава на националния селекционер на мъжкия внушителен отбор на България Младен Кръстаич, за идните дуели против Иран и Черна гора. " Лъвовете " гостуват в Подгорица на 10 септември в евроквалификация, а преди този момент на 7 септември ще посрещнем в Пловдив отбора на Иран в другарски мач.

Добрите игри на бранителя Сейни Санянг не останаха незабелязани от наставника на мъжкия внушителен отбор на родината му Гамбия и той ще дебютира в първия тим в дуела против Конго (Бразавил). Срещата ще се играе на безпристрастен терен в Мароко и е планувана за 10 септември. До момента футболистът бе съществена фигура в младежкия народен тим, където остави отлични усещания с изявите си на международното състезание в Аржентина.

Амос Юга още веднъж е измежду избраниците на старши треньора на ЦАР за гостуването на Гана. Мачът ще се играе на 7 септември.

Нападателят Дюкенс Назон е поканен да пази достойнството на Хаити за дуелите от КОНКАКАФ Лига на нациите против Куба (8 септември) и гостуването на Ямайка на 12 септември.

Матиас Фаетон ще играе за родината си Гваделупе при гостуването на Сейнт Китс и Невис на 7 септември и домакинство на Сен-Мартен на 10 септемри в КОНКАКАФ Лига на нациите.

Бранителят Енес Махмутович още веднъж бе извикан за лагера на Люксембург за евроквалификациите против Исландия на 8 септември и Португалия на 11 септември.

Младите Васил Каймаканов и Божидар Петров са получили повиквателни за подготвителния лагер в Германия на юношеския народен тим на България до 17 години.

С повиквателна за състава ни до 19 години е и Илиан Антонов, който ще вземе присъединяване в другарските мачове на отбора ни в Гърция.

Християн Петров, Станислав Шопов и Алекс Божев са с повиквателни за младежкия народен тим до 21 години. На младите " лъвчета " им следва госуване на Естония на 7 септември и домакинство на Израел на 12 септември в европейски квалификации.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР