Една добра новина от Стара Загора! Сайтът на сподели публикация,

...
Една добра новина от Стара Загора! Сайтът на сподели публикация,
Коментари Харесай

Деца от социални домове в Стара Загора бяха подпомогнати с лаптопи и таблети

Една добра вест от Стара Загора! Сайтът на показа обява, в която стана ясно, че възпитаници от обществени домове са получили подаяние от преносими компютри и таблети. 
Община Стара Загора взе присъединяване в целева стратегия за подкрепяне учебен развой на децата и младежите, настанени в обществени услуги, делегирани от страната активност от резидентен вид на територията на страната и домове за деца, лишени от родителска грижа от I до XII клас.  По плана бяха закупени механически средства с лицензиран програмен продукт за обезпечаване на непрестанен учебен развой на 91 деца и младежи. Учениците бяха снабдени с портативни компютри с операционни системи, таблети и мултифункционални устройства.
 Нови варианти предлага мобилното приложение за градския превоз в Стара Загора Нови варианти предлага мобилното приложение за градския превоз в Стара Загора
Безплатното мобилно приложение за закупуване на билети за градския превоз в Стара Загора беше актуализирано. От през днешния ден жителите и гостите н...
С осъществяването на Проекта са обезпечени условия за осъществяване на отдалечено образование на децата и младежите, подкрепя се тяхната автономия и обществено включване. Повишат се възможностите им за сполучливо довеждане докрай на образователната година, прекосяване в последваща форма на образование, а за някои от тях опция за придобиване на степен на обучение, професионална подготовка по специалност. Финансовата поддръжка е осъществена от Фонд „ Социална протекция “ към Министъра на труда и обществената политика. През миналия месец е осъществен мониторинг на плана.
Припомняме, че точно неналичието на устройства е спънка пред доста възпитаници да се включат в отдалеченото образование (когато такова се налагаше) и от това пострада в допълнение качеството на образованието, което те получават. Именно и една от стратегиите на МОН е ориентирана към обезпечаване на устройства за учители и възпитаници посредством средства от Плана за възобновяване на Европа. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР