Единият от собствениците на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви категорично

...
Единият от собствениците на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви категорично
Коментари Харесай

Публика събират само осем мача у нас, на другите и роднините им не ги гледат

Единият от притежателите на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски съобщи изрично пред, че Ботев ще загуби дербито в неделя. Бизнесменът обаче посочи, че мъжкият футбол на „ Лаута “ към този момент не му е приоритет.

„ Аз към този момент не се занимава с мъжки футбол. Отдавна се занимавам единствено с младежи. Аз строя къщи и ветераните подкрепям. Вие се сещате единствено за тези, които ритат топката пред тв приемника, и никой не ги гледа. Поглеждайте към старите и към младите. Онзи ден ветераните на Локо играха с румънски българи и на стадиона имаше 100-200 фенове. Повече хора, в сравнение с мачовете на някои тимове, от които вие се интересувате. Направиха заплашителен мач, представление. Гледайте с отворени очи и необятен светоглед.

Сегашните би трябвало да гледат кои са били ветераните в предишното, с цел да се съпоставят с тях. Защото днешните ги гледат по 20 индивида. Публика събират единствено 8 мача у нас. На другите и родните им не идват от време на време да ги следят, тъй като са в чужбина “, показа Крушарски пред “Тема спорт ”. Той въпреки всичко приказва и за Битката за Пловдив.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР