Един от свидетелите по възобновеното дело Барселонагейт - Ивайла Бакалова,

...
Един от свидетелите по възобновеното дело Барселонагейт - Ивайла Бакалова,
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Познати ме предупредиха, че Борисов е казал, че ще ни приключи

Един от очевидците по обновеното дело " Барселонагейт " - Ивайла Бакалова, съобщи пред " Нова телевизия ", че се тормози за сигурността си, само че това не я е спряло да даде показания през вчерашния ден пред прокуратурата. Тя призна, че е била предизвестена да внимава какво приказва, тъй като има семейство и две деца.

Вчера Бакалова беше сбита пред медиите преди разпита си, като посочи, че освен тя знае детайлности за къщата в испанския град, само че другите хора ги е боязън да приказват. Днес тя също не описа освен това за къщата, свързвана с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, като единствено посочи, че съгласно нея има финансово закононарушение по проблема. След възобновяването на делото С Иван Гешев да изиска имунитета на Борисов. Бившият министър председател пък съобщи, че няма да се откаже непринудено от него.

" Няколко пъти познати от близкия кръг на Борисов идваха да ме предизвестяват, че това, което върша е самоуверено, само че имам семейство и две деца. Идваха мои познати, които се притесняваха за мен. Казаха ми, че са чули Борисов да споделя, че ще ни завърши рано или късно. Той е извънредно злопаметен ", съобщи Бакалова.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР