Един от шефовете на Милан - Звонимир Бобан, призна, че

...
Един от шефовете на Милан - Звонимир Бобан, призна, че
Коментари Харесай

Голям скандал разтресе Милан

Един от шефовете на Милан - Звонимир Бобан, призна, че изпълнителният шеф на клуба Иван Газидис е работил зад тила му и е преговарял с Ралф Рангник без знанието на останалите ръководители на “росонерите”.

“Допреди няколко дни, си мислех, че е правилно, че няма разделяне в Милан, макар хилядите изначални компликации, културни разлики и разногледи пристрастености във връзка с идеята на “росонерите”. Фактът, че приказваме за това, не приказва положително за никого. Най-лошото е, че това дестабилизиращо събитие се случва в миг, в който тимът се усъвършенства и може да се види усърдната работа на Стефано Пиоли. Това, че даже не ни предизвести, беше неуважително и неелегантно. Това не е в стила на Милан или най-малко не в този, който сме запомнили като подобен.

По метода, по който аз го виждам, задружността значи шерване и почитание. В последна сметка, необходим ни е подобен метод. Това е единственият метод да работим и да се усещаме добре. Вече говорихме с Газидис. За положителното на Милан е допустимо най-скоро да се срещнем със притежателите на клуба. Те би трябвало да са ясни както във връзка с бюджета, по този начин и с задачите. Тоест, би трябвало да уважим потребността да запазим финансовия баланс, а притежателите би трябвало да оставят спортните резултати на тези, които съставляват историята и полезностите на един популярен клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР