Един от основателите на Българска Фондова Борса заяви, че има

...
Един от основателите на Българска Фондова Борса заяви, че има
Коментари Харесай

Папазов: Проучванията сочат във Варна балотаж между “Възраждане” и ГЕРБ

Един от създателите на Българска Фондова Борса съобщи, че има данни от първите социологически изследвания. Той разяснява посредством обява в обществените мрежи, какво сочат проучванията за локалните избори във Варна: “Интересна изборна есен се обрисува. Клюката донесе, че май на тези избори във Варна ще има нов кмет. Според социологическо проучване, извършено още преди ГЕРБ да разгласят поддръжката си за досегашния кмет Портних, претендентът на Възраждане Коста Стоянов, отиваше на балотаж с 16%. ПП/ДБ тата са на няколко % след него с наклонност към затихване, а останалите не си коства да се разясняват.
Имайки поради „ престижа “ и благосклонностите, които варненци хранят към настоящия кмет, той май от любимец, ще драпа да стигне до балотаж. Дрязгите и свадите сред партиите на „ сглобката “ може да доведат до разпад на локалните структури и загуба на изборите. Тези са чудесна проява на българската сентенция: Братски се делили – приятелски се избили!
От Варна потеглиха митингите против мутренското ръководство преди няколко години, а нека и промяната на локалната власт, отново тръгне от тях ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР