Един от най-впечатляващите участници в последния сезон на Игри на

...
Един от най-впечатляващите участници в последния сезон на Игри на
Коментари Харесай

Култов участник от „Игри на волята“: Бях 151 кг! Казаха ми, че може да умра от инфаркт на 31 години

Един от най-впечатляващите участници в последния сезон на „ Игри на волята “ – Даниел Димов, бе първият човек, гостувал в остарялото и новото студио на „ МачКаст “. Този път обаче тематиката на диалога бе за неговия живот и работа. Той беше дружно със Стратимир Георгиев, прочут като BalkanBeast.
„ Аз доста резонирах с историята на Стратимир, когато той беше в „ Игри на волята “. Също е бил пълен геймър, какъвто бях и аз. Когато ме одобриха, се обърнах към него. Стратимир беше присъединил такава стратегия, че е подготвен да помогне на всеки, който желае да се приготви за предаването. Той доста ме надъхваше. А ситуацията е или буташ, или падаш от кораба. Следвам идеологията на Майк Тайсън. Спечелил е всичките си трофеи, тъй като просто не е желал да разочарова своя треньор. Бях подготвен за „ Игрите “. Не единствено физически, само че и ментално. След като излязох, се срещнахме и ми предложи да вляза в „ Бийст режима “. От октомври 2022 година работим дружно, а тогава аз бях пълен, в случай че видите фотоси “, разкри Даниел, прочут като Викинга.
„ Ако взимаш химия, би трябвало да си още по-стриктен. Защото в случай че ядеш нелепости, отново ще станеш пълен. Ще станеш голям. После влизат в големи депресии. Когато си Супермен и внезапно станеш Кларк Кент… Винаги искаш да си Супермен “, добави той пред Телеграф.
„ Аз бях стигнал 151 кг. Много хора ми споделяха, че съм 2 метра. Но 150 кг. са си 150 кг. Бях на 24 години. Бях спрял да упражнявам баскетбол. Ядях по 15-16 хамбургера, и по 6-7 вафли, пиех по 3 литра кола. В продължение на месеци правех това. Каридолог ми сподели, че има риск да получа инфаркт на 31 години. Той ме стресна, сподели ми го в очите, беше внезапен с мен. Не се харесвах, изглеждах доста зле. Отслабнах с недояждане, което е огромна неточност. Работих с няколко треньора. Първият беше културист. Съветвам ви – не тренирайте с културист, тъй като той ме тренираше като за културизъм. Влизах във форма, само че и излизах, до момента в който не срещна Стратимир. Важно е целогодишно да наподобявам добре, а не през лятото. В момента съм 105 кг., само че това са мускули “, сподели още той.
„ Българинът обича чашката. Като дойдат при нас ме питат да стопират ли да пият алкохол. Всичко е съгласно зависи. Някои си не разрешават. Други обаче желаят да пият. В събота ще пиеш едно или две. Но толкоз. Не би трябвало да се прекалява. Давам и образеца със себе си. Преди дни бях на планина и трябваше да станем рано, в 5 сутринта, с цел да изкачим един връх по време не изгрев. Беше -17 градуса, а аз се бях затоплил в леглото. Чудех се дали да вървя, само че в един миг другите станаха, а аз в „ Бийст “-режима – не. Оправих се и потеглих. Стъпка по стъпка се качих на върха, съблякох се по тениска и върших лицеви опори. При -17 градуса. В този миг се усещах ужасно. Казах си какво щях да изпусна “, признава той.
„ Имахме един човек, който постоянно давам за образец. Той е камионджия. Купил си е карта за фитнес от верига, която я има в цяла Европа. Кара, стопира тира, намира фитнеса и тренира. Готви си в тира, без лой, потребно. Така, че другите да не се оправдават. Друг наш клиент спря да пие, спря да играе комар и идваше да тренира всяка вечер след 20 часа. Промени му се целият живот “, споделя Даниел.
„ Моят кумир? Аз самия. Резонирам с някои истории на други хора, само че до там – желая да дублирам техните достижения “, приключи Викинга.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР