Един от най-великите футболисти за всички времена, който се прочу

...
Един от най-великите футболисти за всички времена, който се прочу
Коментари Харесай

От титла на Световното до игрищата в Шропшър: Роберто Карлос ще играе за аматьорски отбор

Един от най-великите футболисти за всички времена, който се прочу в Реал Мадрид и завоюва Световното състезание с Бразилия, ще играе за тима на един от пъбовете в Шропшър. 

Робрето Карлос, създател на именития гол от директен свободен удар против Франция през 1997 година, се озова в аматьорския състав за един мач през февруари, откакто бе звездата на играта на eBay " Dream Transfer Raffle ". 

" Плащаш пет паунда, с цел да участваш в томболата и получаваш шанса да подпишеш с професионален футболист. Едно от момчетата написа в общия чат " дано пробваме " и се оказахме спечелили, " споделя пред BBC Radio Shropshire Матю Браун - нападател и секретар на " Bull In The Barne United ".

" В петък вечер нашият управител Ед Спелър ни изпрати известие, че сме спечелили и никой не му повярва - помислихме, че се майтапи с нас. "

" Излязох с другари и в събота се разсъниха с главоболие - имах известия на телефона си от хора, които питат " Вярно ли е това за Роберто Карлош? ". Помислих си, че не може да се случва и най-вероятно е сън. "

Освен на Световната купа от 2002 година, Карлош е притежател на три трофея от Шампионката лига и четири от Ла Лига. Днес един от най-легендарните футболни крайни бранители е на 48 години.



Въпросът е - разполага ли тима с нужните условия, с цел да посрещне звезда от сходна големина:

" Съблекалнята на игрището си е изцяло подобаваща за неделните шампионати - няколко душа не работят, " споделя Браун. 

" Започнахме да обсъждаме дали да не преместим мача, тъй като тук паркингът е дребен. Обичайно публиката ни се лимитира до няколко родственици - двама от родителите, господин и госпожа Търнал, не пропущат мач, даже да вали. "



Карлош схваща и приказва главен британски, само че това може и да не се окаже задоволително за връзката на терена: " Не знам дали ще схваща изцяло локалния ни акцент, " пошегува се нападателят на тима. 

Бразилецът има 11 деца от 7 разнообразни дами, а през октомври 2017, на 43 години, стана дядо, откакто щерка му Джиована роди.

Между 2012 и 2016 година Роберто направи опити в треньорската специалност, само че не реализира положителни резултати в нито един от четирите клуба, които управлява. 

В същата година, в която приключи кариерата си като ментор, той откри софтуера " Ginga Scout ", който цели да свързва футболистите с треньори по целия свят. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР