Един от най-слабо изучените и тайнствени континенти на Земята е

...
Един от най-слабо изучените и тайнствени континенти на Земята е
Коментари Харесай

Шок: "Нещо" е избягало от секретна подземна база в Антарктида ВИДЕО

Един от най-слабо изучените и тайнствени континенти на Земята е бил и си остава Антарктида. и работата даже не е в това, че там е доста студено и никой не желае да живее, в случай че не се считат чиновниците на малобройните научни станции.

Просто в тази ледена пустиня непрекъснато се случват някакви чудеса, уфологии, от време на време се откриват следи от НЛО и извънземни, а конспиролозите небезоснователно оферират, че в Антарктика се крие входа във вътрешния свят на Земята, който преди време е бил трескаво търсен от нацистите от организацията "Аненербе ".
Косвени доказателства за това има много, задоволително е да си спомним експедицията през 1947 година под управлението на контраадмирала Ричард Бьорд, която се сблъсква в региона на Земята на кралица Мод в Антарктида с незнаен съперник, притежаващ невиждано въоръжение от вида на лазери и "летящи чинии ". които се появявали отникъде.

С появяването на интернет и картографските приложения, Антарктида почнали да наблюдават освен учените, само че и самостоятелните откриватели, които в този момент от време на време намират там по нещо необичайно.

Поредното сходно изобретение е направено от конспироложкия YouTube-канал канал ThirdPhaseFromTheMoon.

Водещият на канала Блек Казинс е подготвил забавен видеоматериал, който демонстрира на фотоси от Гугъл Maps нещо изумително и необяснимо.


Ако се обърне внимание на координатите 62° 0'29.99 "S 57°45'14.86 "W на услугата на Гугъл (остров Гринуич), то на фотосите от 2005 година може да се види като че ли нещо се измъква от снежно-ледената стена.

А на фотоси от 2007 година това "нещо ", наподобява, към този момент е "избягало " от секретната подземна база, тъй като по там към този момент се е появила голяма пещера, чийто вход е почти 75х75 метра.

Блейк Казин даже показва стъпаловидната конструкция, която води в пещерата. Тя доста наподобява на изкуствено оборудване.

Всичко това, съгласно откривателя конспиролог, припомня на отваряща се врата към подземна база в Антарктида.

Но чия е тя? На извънземни, поданици на вътрешния свят на Земята, или, може би, е нещо, което е тотално отвън рамките на нашите мозъци.

Има и оферти от страна на скептиците: Това е просто естествено пропадане на маса. Но за какво пък шест месеца по-късно то е изчезнало, като че ли входът към подземната база е затворен. Ако погледнем сегашните фотоси на Гугъл Maps, то мястото е напълно покрито със сняг и лед.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР