Един от най-опитните футболисти в редиците на Витоша Бистрица –

...
Един от най-опитните футболисти в редиците на Витоша Бистрица –
Коментари Харесай

Дани Пеев: Почти винаги губим, а това не говори добре

Един от най-опитните футболисти в редиците на Витоша Бистрица – Даниел Пеев направи доста здравомислещ разбор след следващото проваляне на тима в Първа лига. В 15-ия кръг от шампионата бистричани отстъпиха с 0:2 като посетител на Етър Велико Търново, като това надалеч не е първия обезпокоителен сигнал.

Загубата на „ Ивайло ” бе под номер 13 за Витоша, който не е отлепял от последното място в подреждането. Пеев смята, че час по-скоро всички в тима би трябвало да си извадят нужните заключения, с цел да оправдаят доверието, което им се гласоподава.

„ Със сигурност не е положителен резултатът. Голямо е разочарованието, не тъй като Етър са слаб тим, а тъй като ние не играхме на нужното равнище. Определено можем доста повече и по-добре да играем. Така или другояче, следващ изгубен мач. Трябва по допустимо най-бързия метод да си създадем нужните заключения и да стартираме да печелим ”, сподели 33-годишният полузащитник.

„ Един от проблемите ни изрично е неналичието на самочувствие. С оглед, че се натрупаха толкоз доста загуби и като прибавим това, че не всички при нас са играли в Първа лига, това е един минус на този стадий. Всеки от нас би трябвало да покаже, че има нужните качества, да покажем едно израстване, което ни е пъклен належащо сега. Доста мачове загубихме, от които можеше да спечелим нещо, даже да победим в тях. Обикновено сме от губещата страна, което не приказва добре за нас. За разлика от различен път през днешния ден просто не играхме на равнище. ”

„ Може би излизаме с доста огромен почит към нашите съперници. Уважение към всички, само че и ние излизаме с мисълта, че би трябвало да победим. В този ред на мисли, би трябвало да имаме доста повече самочувствие. То обаче идва в множеството случаи с успехите, които на нас ни липсват. Всяка седмица ни дава късмет да покажем най-хубавото от себе си и да оправдаваме наличието си в клуба ”, добави Пеев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР