Един от най-опитните банкери у нас издаде една ключова тайна,

...
Един от най-опитните банкери у нас издаде една ключова тайна,
Коментари Харесай

Хампарцумян издаде ключова тайна! Кой ще се радва много

Един от най-опитните банкери у нас издаде една основна загадка, която банките у нас към момента крият.

Това, че нещата вървят безпрепятствено при банковите услуги, коства пари. Това сподели пред Радио " Фокус "  банкерът Левон Хампарцумян във връзка новото увеличение на таксите на банките, което стартира от 1 септември.
-->
" Има фактори, които въздействат върху образуването на таксите за другите банкови услуги, като цената на труда, системите, които банките би трябвало да поддържат, с цел да имаме 24/7 достъп до парите си, разнообразни условия, които би трябвало да се съблюдават. Така че за всички тези неща има откъм гърба хора и системи, които би трябвало да работят, и би трябвало да работят надеждно ", добави той. 

" И всички други услуги и действия, които са невидими, до момента в който не ни се случи нещо. Така че това, че нещата вървят безпрепятствено, коства пари. И когато всичко нараства, и банковите услуги нарастват – по този начин работят нещата. Но човек постоянно има избора, в случай че са му толкоз скъпи банковите услуги, може да мине в разплащане с кеш ", сподели още банкерът. 

Всички банки скоро ще стартират да оферират и лихви върху депозитите, предвижда банкерът Левон Хампарцумян: " Може малко парадоксално да звучи, само че повдигането на такси и комисионни в действителност е подготовка за повишение на лихвите върху депозитите, което ще бъде преференциално за хората с депозитите.

Това са неща, които ще се случват на пазара, те се случват към този момент в някои страни. Вече по-малки институции започнаха да оферират по-изгодни депозити, а от огромните всички се гледат един различен и чакат кой ще мигне пръв във връзка с повишението на лихвите ".

Цената на услугата се дефинира от две неща, изясни Левон Хампарцумян: " От това, което търговецът предлага, в тази ситуация банката, и конкуренцията сред другите търговци, както и готовността на клиентите да заплащат за услугата ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР