Един от най-обичаните български актьори Захари Бахаров, поведе нов бунт

...
Един от най-обичаните български актьори Захари Бахаров, поведе нов бунт
Коментари Харесай

Захари Бахаров поведе бунт срещу БФС


Един от най-обичаните български артисти Захари Бахаров, поведе нов протест против шефовете в Българския футболен съюз, написа България Днес.

Изпълнителят на паметната роля от „ Под прикритие “ Иво Андонов освен поддържа митинга на българските футболни почитатели, само че прикани сътрудниците си и всички, които милеят за българския футбол, на всеобщи акции против БФС. “16 години крах на най-популярния спорт в България стигат, време е за смяна! Подкрепете митингите против управлението на БфС на 16 ноември в София и Пловдив “, съобщи Бахаров в персоналното си обръщение към почитателите в обществените мрежи.

Призивът му бе посрещнат от хиляди фенове на футбола и на актьорството, като много известни хора у нас също се включиха в апела на Бахаров.

Първа певицата Виктория Терзийска показа, че „ нищо не схваща от футбол, само че смяна би трябвало да има “ и зове за оставка на Боби Михайлов и ръководството му. Изпълнителката на „ Моите кафяви очи “ е брачна половинка на някогашен претендент за президент на БфС. Преди три години 52-годишният Петър Величков, от който Вики има две дъщери, се опита да детронира от стола Боби Михайлов, само че несполучливо.

Освен като шеф във верига бензиностанции, работил в Румъния и Молдова, Величков е главен спонсор на пловдивския „ Марица “. “,Аз персонално желая да крещя още веднъж: „ Българи, юнаци! “, а това няма по какъв начин да се случи при настоящето ръководство. Елате на митингите против БФС “, показа в нета брачната половинка на Величков - Вики от „ Мастило “.

Нейният и на Бахаров гласове бяха подкрепени и от други известни българи .

„ За “ акцията на недоволните се изрече и артистът от Сатиричния спектакъл и внук на огромния Николай Гяуров - Мартин Гяуров. В поддръжка смяната и на Димитър Бербатови хората към него глас надигнаха и други артисти Димитър Рачков и Бойко Кръстанов. Към тях се причисли и сътрудника им от „ Под прикритие “ - Мариан Вълев - Куката. Популярно лице, което счита, че времето на днешните БФС управници свършва, е и продуцентът Маги Халваджиян. Още преди две-три години той с „ Господари на ефира “ проповядваха, че Михайлов е нездравословен като началник на съюза.

Певецът от ексгрупа „ Контрол “ - Николай Йорданов Кольо Гилъна, както и приятелят му, който също е бил фронтмен на групата, а в този момент е началник на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов - Милото също поддържат митинга против ръководството на футболния съюз.

Човекът, който най-силно и авторитетно застана дружно с Димитър Бербатов в идеята за сериозна смяна във футбола, която да стартира от неговата централа и детронирането на Боби Михайлов и подопечните му - Стилиян Петров, също направи апел в мрежите :

„ Върнете футбола на същинските хора! Станах очевидци на това по какъв начин сменят позиции през 5 минути и някак към момента не е несъмнено дали дуелът (на националния ни тим с Унгария от квалификациите за Евро 2024 - б.р„ ) ще се организира на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив. Вчерашният ден беше доста индикативен за това по какъв начин работи управлението на БфС. Имаше боязън, имаше обиди, закани, променливи решения, нелогични дейности, абе от всичко имаше. Както обича Боби Михайлов - да е колоритно и да има драми. Нивото на българския футбол е в това състояние точно поради такива прояви. Защото не се концентрира върху спорта, а върху замогването от него ”, написа Стенли. Петров е част от екипа на Димитър Бербатов в битката му за президент на БФС.

В своята обява той разяснява размяната на обвинявания сред хора от БФС в лицето на Христо Запрянов и Георги Иванов-Гонзо и строителя на „ Колежа " Илиян Филипов . Думите му бяха във връзка вчерашната блъсканица към организирането на провеждането на мача България -Унгария в четвъртък. Петров изрично изиска оставката на управлението на Българския футболен съюз. Очевидно самият Боби не може да осъзнае, че е извънредно време да даде на хората това което желаят! Да забраниш на публиката да върви на стадиона поради боязън от митинги, си е чиста проба комунизъм! Да свалим това несъответстващо БФС ! ”, прикани и Димитър Бербатов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР