Един от най-известните астролози на Русия Павел Глоба е готов

...
Един от най-известните астролози на Русия Павел Глоба е готов
Коментари Харесай

Павел Глоба посочи зодиите, които ще забогатеят до дни

Един от най-известните астролози на Русия Павел Глоба е подготвен със своята прогноза за месец юли.

В нея той показва зодиите, които ще се радват на заплашителен шанс и ще жънат триумф след триумф в този извънредно динамичен месец.

По думите му, представителите на 3 зодиакални знака най-сетне ще могат да се провиснал и справедливо да се порадват на финансовите си приходи, част от които ще бъдат изцяло непредвидени.

Раците могат да чакат триумф във всички инициативи, споделя експертът. Портфейлът им ще е цялостен с пари, а в фамилията им ще царят мирът и хармонията. Напредък ги чака и в работата.

Освен шансът, който ще ги следва на всички места, представителите на тази зодия ще се радват и на непредвидена облага, която звездите предлагат да употребяват за положителни каузи.

Девите също би трябвало да се готвят за непланирано замогване. Вечният проблем с парите ще отстъпи на назад във времето, което ще провокира предпочитание да опитват и да се пробват в нови области на живота.

Астрологът споделя, че не трябва да се отхвърлят от сходно предпочитание, тъй като то ще им донесе удобен опит и шанс.

Рибите ще би трябвало да поработят интензивно, с цел да получат по този начин стремежи финансов резултат. Всяко изпитание ще бъде зачетено и ще даде плод, твърди Павел Глоба.

Юли ще зарадва Рибите освен с финанси, само че и ще им разреши да се повдигнат в кариерата, написа уеб сайтът jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР