Един от най-големите доставчици на технологични продукти, аксесоари и компоненти

...
Един от най-големите доставчици на технологични продукти, аксесоари и компоненти
Коментари Харесай

JAR Computers подкрепя българските училища, участващи по програма „Изграждане на училищна STEM среда”

Един от най-големите снабдители на софтуерни артикули, аксесоари и съставни елементи у нас  започва акция в поддръжка на българските учебни заведения, участващи по националната стратегия „ Изграждане на учебна STEM среда ”. Компанията предлага на учебните заведения необятна гама от технологии, ориентирани към образованието и усъвършенствани за образователния развой, при преференциални условия.

„ Подкрепата за образованието е инвестиция в бъдещето на обществото ни и по тази причина нашият екип е дълготрайно зает в тази сфера. Затова и в актуалната акция облагата не е водеща за нас и ще предложим на българските учебни заведения многообразие от просветителни IT артикули при доста положителни условия “ – споделя Борислав Димитров, шеф на JAR Computers.
-->
Националната стратегия „ Изграждане на учебна STEM среда ” има за цел да увеличи интереса на учениците в региона на науките и технологиите, както и да подкрепи основаването на учебни центрове с фокус върху STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics). Те са съвременна опция на старите компютърни кабинети и ще предложат нови софтуерни благоприятни условия за образование.

JAR Computers предлага всички нужни артикули и решения за провеждането на модерно и качествено образование в учебно заведение и за основаването на съвременни в софтуерно отношение класни стаи. За основаването на STEM стая компанията предлага мощни и надеждни компютри, усъвършенствани за потребление и от деца, интерактивни образни решения, средства за 3D направа и щемпел, 3D визуализация и виртуална действителност, разнообразни сензорни решения, печатащи и мултифункционални устройства и други

И защото образованието е освен в учебно заведение, а продължава и вкъщи, JAR Computers предлага и голям брой артикули за потребление от деца отвън учебно заведение, които да улеснят основаването на домашни работи и достъпването на образователно наличие от разстояние.

Повече детайлности има .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР