Един от най-добрите футболисти в състава на българския шампион Лудогорец

...
Един от най-добрите футболисти в състава на българския шампион Лудогорец
Коментари Харесай

Антон Недялков: Страдам вече 4 месеца от онзи мач с Мидтиланд през септември

Един от най-хубавите футболисти в състава на българския първенец Лудогорец Антон Недялков продължава да лекува травма в глезена, откакто към този момент четвърти месец не може да вземе присъединяване в мачовете на отбора си. Той приказва за кошмара, през който минава сега, в изявление за Sportal.

„ Контузията се получи на 16 септември, в първия мач за Лига Европа против Мидтиланд, и от този момент пострадвам към този момент четири месеца. В началото не успяхме да установим каква е травмата, само че по-късно бях при лекар в Португалия. Погледна ме и незабавно разбра какво е “, споделя 28-годишният защитник.

Веднага по-късно се е подложил на интервенция и от два месеца насам води сполучлива рехабилитация, с цел да може най-сетне да се включи в подготовката на „ орлите “ за новия сезон, въпреки и към момента да работи по самостоятелна стратегия.

Недялков е считан за един от най-важните хора в редиците на Лудогорец, защото играе еднообразно сполучливо на левия бек и в центъра на отбраната.

Той се надява, че ще може да се завърне в игра в точния момент за пролетния полусезон, въпреки все още да остава отвън сметките за контролите в Турция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР