Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов написа гневен пост

...
Един от най-добрите български плувци Антъни Иванов написа гневен пост
Коментари Харесай

Антъни Иванов изригна: Мицин пред Насар и Нургюл? Не ги пренебрегвайте, излагате се

Един от най-хубавите български плувци Антъни Иванов написа ядосан пост във Фейсбук след церемонията по връчването на премиите от анкетата „ Спортист на годината на България “.
„ Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нургюл 6-та зад триумфи при юношите е пъклен смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината ” е меко казано смешно още повече по-късно, което се случи на Европейското Първенство “, написа Антъни Иванов.
Неговата реакция идва, откакто Петър Мицин стана състезател №3 на България, а неговият ментор Николай Вакареев бе определен за „ Треньор на България “ за 2023 година.
Ето какво написа Антъни Иванов без редакторска интервенция:
„ Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нюргюл 6-та зад триумфи при юношите е пъклен смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината ” е меко казано смешно още повече по-късно, което се случи на Европейското Първенство.
ПРЕСТАНЕТЕ ДА БУТАТЕ ХОРАТА, КОИТО СА УДОБНИ, ИЗЛАГАТЕ съдебна експертиза!!!!
Най-интересното е за какво като избираш треньора не избираш и състезателя?
Значи 2021г.
Два пъти 4-ти на Екологичен потенциал, 6-ти на СП + 3 полуфинала(2 на Екологичен потенциал и 1 на СП) не бяха задоволителни за 10-ката, а в този момент трофеи при юношите и 8-мо и 15-то място при мъжете са 3-то място и един подправен “световен връх ”? Това не е ли двоен стандарт? Ще ви ги подсещам тези неща доста скоро и ще задавам тези въпроси обществено доста скоро.
После не се сърдете като ви споделям, че всичко това е един огромен ЦИРК и ще го видите доста скоро, само че недейте да пренебрегвате триумфите на хората като Карлос и Нюргюл. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата драги публицисти “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР