Един от любимите персонажи на зрителите в „Маскираният певец” Бебето

...
Един от любимите персонажи на зрителите в „Маскираният певец” Бебето
Коментари Харесай

Ето кой е Бебето в Маскираният певец и какъв хонорар е взел

Един от обичаните персонажи на феновете в „ Маскираният певец” Бебето се трансформира в техен любимец още в първото предаване на шоуто за фалшификати. Макар че екипът на предаването се опита да ги заблуди, че под розовия костюм се крие някогашният водещ на шоуто Димитър Рачков, всички улики водят към рапъра Кристиан Талев-Криско.

Че Бебето е Криско подозирала и неговата половинка Цветелина. Бившата танцьорка разконспирирала таткото на едногодишната им дъщеря Амая още в първия епизод на предаването. Когато се прибрал у дома късно вечерта, той бил подложен на разпит, само че изрично отрекъл да взе участие в шоуто. Рапърът всяка вечер имал музикални задължения, по тази причина не му се налагало да измисля опрощение за отсъствията си. Цветелина обаче била безапелационна, че няма по какъв начин да заблуди нея, тъй като даже модулиран, не можела да сбърка гласа му, писа " Уикенд ".

Публикация, споделена от (@cvetelinapetrova1) на Сеп 24, 2020 в 7:37 PDT

Според контрактуваните възнаграждения по 1500 лева на концерт, до финала на шоуто Бебето ще проработи към 13 000 лева Най-вероятно то ще се изправи против най-загадъчния персонаж – Хищницата.

Жокерът, че Бебето обожава танците и те имат значимо значение в живота му се удостоверяват с обстоятелството,че Криско има връзка с Цвети от 4 години, а към този момент се приказва, че чакат и второ дете. Освен съвпаденията в биографичните обстоятелства, най-издайнически за Бебето се оказаха неговите тънки крайници с присъщи колене. След мненията за стройните крайници на Бебето след първото му осъществяване, за второто крайниците му бяха прикрити с по-дълги розови ботуши. Характерните му колене пък бяха скрити под по-дълги гащи. За третото си осъществяване Бебето се опита да заблуди феновете, появявайки се на сцената с разнообразни по дължина ботуши.

Азис бе първият от детективския панел, който разкри самоличността на Бебето. Според него уликите в последния епизод бяха прекомерно безапелационни, че това е Криско. Те единствено затвърдиха догатките, че Бебето е точно музикантът. „ Бебето, като всяко обикновено бебе, е доста суетно. То не се облича с каквото и да е. То е бебе дизайнер и е супер изобретателно. Много обича да измисля свои модели и да облича мацките от своя антураж. Неговите модели са в действителност незабравими. То е модерно бебе”, се сподели в третия жокер за маскирания реализатор.

Преди няколко години Криско пусна лична линия облекла и лимитирана серия шапки. Броят на шапките „ Krisko Beats” бе стеснен, тъй като имаха колекционерска стойност. От 100 създадени шапки по-голямата част бяха купени от почитатели, близки до музиканта. Криско е дизайнер и на костюмите на своите танцьорки от балета. Зуека пък си напомни, че рап изпълнителят се е изявил като дизайнер по време на фотосите на видеоклипа „ Наздраве”, в който той е взел участие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР