Един от лидерите на ПП/ДБ Кирил Петков направи ключово изказване

...
Един от лидерите на ПП/ДБ Кирил Петков направи ключово изказване
Коментари Харесай

Кирил Петков с ключови думи за ДПС! Кое спасява страната

Един от водачите на ПП/ДБ Кирил Петков направи основно изявление по значими политически въпроси в страната.

Движение за права и свободи не са част от сглобката, само че не можем да им се сърдим, до момента в който поддържат целите ни. 
-->
Това съобщи пред Народоосвободителна въстаническа армия съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 

 Това, което виждаме като поръчка от Движение за права и свободи, е, че те поддържат тези промени. Защо, по какъв начин и какво - това са въпроси към тях. 

Ако те са решили, подкрепяйки нашите цели за върховенството на закона, да си го взимат като някакъв пиарски заем, това си е тяхно право. Наша цел е да следим, че целите, които сме задали, се следват ", разяснява някогашният министър председател и продължава:

" За страдание, по този начин е направена нормативната уредба, че когато ти трябват 160 депутати, ти би трябвало да имаш 160 депутати. Ако желаеме да създадем промяната, която сме толкоз доста бленували, в правосъдната власт, би трябвало да има 160 депутати ". 

По думите му  " Възраждане " са безусловно деструктивни - " с тях нямаме дори никакво поле за диалог ".

" Има Такъв Народ са безусловно деструктивни също. Те дори в този момент, когато стоят дружно, аз не мога да ги различа - кое е " Възраждане ", кое е Има Такъв Народ, към този момент изгубвам визия. Така че щем или не щем, би трябвало да стигнем до тези 160 депутати ", добави Петков.

" За страдание, още веднъж първо непознати служби трябваше да открият, че имаме следващия разузнавач в България. И по-късно нашите служби реактивно направиха това, което направиха ", сподели съпредседателят на Политическа партия.

По думите му е пропуск на ДАНС, че архимандрит Васиан и другите двама чиновници на съветската черква, са експулсирани едвам в този момент, а не по-рано.

Не може една Северна Македония да има по-добра информация за съветските шпиони в България, в сравнение с нашите служби ", акцентира той припомняйки, че РСМ разгласи архимандрита за съветски разузнавач.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР