Един от ключовите проблеми на пандемията всъщност е инфодемията -

...
Един от ключовите проблеми на пандемията всъщност е инфодемията -
Коментари Харесай

Симидчиев разкри защо генерираме вълна след вълна на пандемията

Един от основните проблеми на пандемията в действителност е инфодемията - осведомителното комплициране на хората, което води до едно ново заболяване, наречено “синдемия ”, съобщи доктор Александър Симидчиев в ефира на bTV.

Той добави, че хората са комплицирани за това кой е верният метод поради другите отзиви за пандемията, с които всекидневно се сблъскват.

Д-р Симидчиев сподели, че “Демократична България ” е за спазването на ограниченията, с цел да се ограничи заразяването от ковид. Той акцентира, че с изключение на здравни резултати, пандемията носи стопански и културни последствия.

“Факт е, че ние не реагираме в точния момент като общественост на проблем, който е общ за всички. Защото вирусът няма партийна принадлежност. Ние реагираме като дребни групи, които се карат ”, съобщи специалистът по времена да дебата на медицински тематики.

Д-р Симидчиев, който залага в програмата си на цифровизация в опазването на здравето напомни, че “Демократична България ” през 45-то и 46-то Народно заседание направи стъпки към цифрово ръководство на опазването на здравето.

“Имаме създадени приложения, някои от които са на международно равнище. Управлението на опазването на здравето би трябвало да бъде цифровизирано, с цел да няма неефективно консумиране на средствата ”, сподели още той като добави, че на този стадий в България аналоговото ръководство към момента е налице.

“Тези талази не са талази на вируса. Това са талази на държанието ни като общественост. Поведението ни разрешава вирусът да се развъжда. Когато сме разцепени като общественост, ние генерираме вълна след вълна ”, приключи доктор Симидчиев, който е и претендент за народен представител в 25 МИР в София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР