Един от футболистите, които съдят ЦСКА - Сержиньо, проговори за

...
Един от футболистите, които съдят ЦСКА - Сержиньо, проговори за
Коментари Харесай

Сержиньо: Много обичам ЦСКА, неприятно ми е, че се стига до такава ситуация

Един от футболистите, които съдят ЦСКА - Сержиньо, проговори за проблема сред него и столичния гранд. Заради португалеца " алените " за повторно през този месец получиха възбрана за реализиране на входящи прехвърляния. Ето какво сподели някогашният халф пред сътрудниците от " Спортал ":

" Мисля, че всеки знае какво се случи по времето, когато бях в ЦСКА. Не ни бяха плащали доста време и оттова се породи този проблем.
 Март наложително би трябвало да бъде
Март наложително би трябвало да бъде " червен "

Предстоят значими борби за ЦСКА

Адвокатът ми се занимава с проблема. Сега сме в един развой, който е приключен от наша страна. Отнема повече време, тъй като ЦСКА се занимава със съдилища, пробвайки се да отсрочат последното решение. Вярвам, че в случай че ЦСКА желае да заплати по-малко пари, те трябваше да платят на всички играчи. Сега би трябвало да заплащат повече - за юристи и съдилища. Това лишава доста време и пари.

Не са говорили нито с мен, нито с моя юрист. Нямаме никаква връзка с хората от ЦСКА. Знам, че треньор е Стойчо Младенов, който беше треньор и когато аз бях в ЦСКА. За мен той е най-хубавият български треньор. Играхме страховит футбол с него. Той и целият му щаб са огромни експерти. Г-н Младенов е доста специфичен треньор.

Не е моя работа да приказвам за пари. Цялата работа е в ръцете на моя юрист. Моята работа беше да играя в ЦСКА. Повярвайте ми - обичам този клуб доста. Всеки мач играх като за последно и бях доста благополучен. Сега виждате в каква обстановка сме. За мен също е доста неприятно, само че не мога да направя нищо ".
 Адвокатът на ЦСКА: Ще апелираме в Швейцария
Адвокатът на ЦСКА: Ще апелираме в Швейцария

" Въпрос на време е, би трябвало да се изчака "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР