Един от бащите на СДС у нас – Петко Симеонов,

...
Един от бащите на СДС у нас – Петко Симеонов,
Коментари Харесай

Баща на СДС разобличи мадуровската коалиция. Кога партията става фирма

Един от бащите на Съюз на демократичните сили у нас – Петко Симеонов, разобличи „ Промяната ”, разкривайки за какво неистово брани машините, с които се гласоподава във Венецуела за диктатора Мадуро.   

Проблем на партиите от " мадуровската " коалиция е, че нямат структури по страната и не могат да си обезпечат представители в секциите, където се броят бюлетините и се следи изборният развой. Тях ги е боязън! - написа в персоналния си Facebook Петко Симеонов. 
-->
Ето какво още съобщи той: 

Те не схванаха за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи, макар повсеместните машини, си останаха водещи партии. Защото имат структури, тъй като работят на място с хората.

Докато за " мадурските " партии машината прави политиката лесна работа - държат кода, могат и да го пипнат, не са нужни секционни представители - има флашка.

И още нещо - отпада нуждата да обикалят страната, да се срещат с хората, да основават организации. Вместо това е задоволително да имат един прекрасен рейс, който да се снима и демонстрира по малките екрани. А Мирослав ще слиза от рейса и ще ги посреща от името на признателното население.

Цялата им политическа работа стартира и свършва с десетина говорещи глави, толкоз водещи публицисти, малките екрани, радиото, интернет и компаниите с билбордове.

Партията става компания, продаваща изречения, политиката се трансформира в реклама.

Хартиената бюлетина изисква политическа работа на всички места в страната и непрекъснати контакти с хората. Тя задължава партиите да са партии, а не стартъпи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР