Един мъдър човек ми каза, че нещо започва като порнография

...
Един мъдър човек ми каза, че нещо започва като порнография
Коментари Харесай

Марешки: Не съм юрист, но имам повече ум

Един умен човек ми сподели, че нещо стартира като порнография и приключва като порнография. От 2009 година насам няма политическа партия, с изключение на „ Воля “, която да не е казвала, че би трябвало Велико народно събрание и смяна на конституцията. Това сподели по бТВ водачът на „ Воля “ Веселин Марешки.

Той нападна няколко пъти проф. Пламен Киров - някогашен парламентарен арбитър. „ Не съм правист, само че имам повече разум. „ Не съм бил за Велико народно събрание. Преди това потвърдихме,че структурата Велико народно събрание е ненужна. На едната конференция потвърдих това. Няма смисъл да прочета този план. Ние по принцип сме срещу Велико народно събрание. Защо се стига до там. Кои тупат топката, некадърниците, които не могат да смъкват ГЕРБ от власт. Това са невежи хора. Кой ще е в Народно събрание взема решение българският народ. Това ще стане март, април, май. Аз имам мой план за конституция.

Но нямаше с кого да дебатирам. Президентът и другите се изпокриха като мишки. Всички избягаха. Не прочетох на ГЕРБ плана, и на президента, и на Радан Кънев. Защо да обявявам моя план, като няма спор. Когато президентът си обнародва плана, тогава и аз ще го разглася моя. А не той да препише моя план. Мерките против ковид са леко закъснели. Към днешна дата обстановката в България е добре “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР