Един ден в живота ни срещаме партньор, който наистина разбира

...
Един ден в живота ни срещаме партньор, който наистина разбира
Коментари Харесай

Очевидни признаци, че той иска да се ожени за вас

Един ден в живота ни срещаме сътрудник, който в действителност схваща нашите усеща, щастливи сме с него и желаеме да бъдем дружно, да създадем семейство и това да бъде нашият сателит и отсега нататък. В началото на всяка връзка множеството хора са с вярата по този начин да стане и с тях, само че от време на време не се получава. Хубаво е да знаете какви са желанията на индивида до вас и дали той също желае да прекарате остатъка от живота си дружно и да се ожените. Във всяко едно деяние, мисъл или взор можете да намерите нещо, което да издаде неговите планове и да разберете, че можете да кажете без подозрение „ това е бъдещият ми мъж ”. Ето някои признаци, че той също желае да се ожени за вас:

Ако ви пита за вашата мечтана женитба. В случай, че приятелят ви се интересува да разбере за мечтаната от вас женитба, това е знак, че желае да се приготви за нея. Обикновено, в случай че човек не е сериозен с половинката си, той не би отворил сходна тематика, с цел да не я подведе. Обърнете внимание на въпроси като „ Кое ти харесва повече? Сватба в градина или плаж? “,„ Колко хора би поканила на този ден? “ и „ Кое е най-романтичното нещо, което искаш да се случи на женитба ти? “

Пита ли ви за вашата идеална възраст за подписване на брак. Друг симптом, че желае да подписа брак с вас е, когато пита по кое време планирате да се ожените. Възможно е той да чака единствено вие да сте подготвени за тази стъпка.

Той приказва за това да имате деца с вас. Ако приятелят ви мечтае да има деца с вас или попита какъв брой деца желаете да имате, това значи, че той вижда, че ставате майка на неговите наследници. Това е явен знак, че той желае да построи семейство с вас.

Ако ви запознае със фамилията си. Знаете, че един мъж се отнася съществено към половинката си, в случай че с горделивост я запознае с родителите си, братята, сестрите и останалите родственици. Ако приятелят ви към този момент ви е довел в дома си и ви води на фамилни мотиви, то той се готви да ви направи част от своето семейство.

Той получава доверието на вашето семейство. Ако приятелят ви в действителност ви обича, той самоуверено ще се изправи против фамилията ви. Той ще постави всички старания да бъде покрай тях и да завоюва доверието им. Разбира се, желае да получи утвърждението им и да знае тяхното мнение дали го харесват и го намират за подобаващ ваш предстоящ брачен партньор. Ако той ви посещава у дома и прекарва време с вашите родители и близки, то това е по този начин, тъй като той желае скоро да стане част от фамилния ви кръг.

Той ви споделя, че желае да остарее с вас. Ако приказва за дълготрайни проекти с вас като да вземем за пример пазаруване на къща или инвестиция в бизнес, това е знак, че желае да прекара остатъка от живота си с вас. Ясно е, че той към този момент ви има цялостно доверие и би желал да имате собствен дом, в който да отглеждате децата си. Ако и вие изпитвате същото към вас, покажете му го.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР