Един ден реших да надникна в чантичката на съпруга си

...
Един ден реших да надникна в чантичката на съпруга си
Коментари Харесай

В чантата на съпруга ми намерих използвани опаковки виагра

Един ден взех решение да надникна в чантичката на брачна половинка си и останах шокирана от това, което открих в нея.

След откритието допускам, че той ми изневерява, защото единственият ни съкровен контакт е, когато аз му предлагам секс. Когато направя първата крачка, той се съгласява без проблем. Но като се замисля, той не се е опитвал пръв да ме предразположи най-малко от година насам.

 виагра

Аз съм на 51 години, а брачният партньор ми е на 55. Заедно сме от 20 години и като изключим леко разочароващия ни любовен живот, мислех, че имаме мощна и постоянна връзка. Един ден инцидентно ревизирах дребното странично джобче на неговата чантичка, търсейки капки за алегрия, и открих цели две опаковки виагра. В едната липсваха три хапчета, а срокът на валидност беше до декември тази година, а в другата нямаше две таблетки.

Работата ми е обвързвана с чести пътувания, тъй че той има опция на повече независимост и самостоятелност.

Скоро би трябвало да отпътува още веднъж и в този момент към този момент се опасявам от това. Имам възприятието, че щом си потегли, някой различен ще се промъкне и ще прави секс с него.

 виагра

Не мисля, че в миналото е употребявал хапчетата с мен, тъй че за какво ги има? Сигурно ми изневерява. Много съм сюрпризирана и засегната от това. Искам да му кажа, че съм ги разкрила, само че нямам смелостта да го направя.

Той не обича да се караме и ненавижда всевъзможни съществени диалози за връзката ни. Ако би трябвало да съм в действителност почтена, се опасявам от това, което може да ми каже.

Не мисля, че ще съумея да не помни случилото се и да се отпусна, и не знам по какъв начин да отвръщам.
Затова си разреших да попитам експерт какво да подхваща. Ето какво ме посъветва той:

 виагра

" Знам, че това наподобява доста съмнително, само че не правете прибързани изводи. Не разполагате с никакви доказателства, че мъжът ви ви изневерява. Възможно е да употребява виагра за лично наслаждение. Знам, че той може да не желае диалог, само че не е нужно да се конфронтирате или да хвърляте обвинявания, изключително в случай че либидото му е нещо, което към този момент сте обсъждали.

Но в случай че няма да можете да забравите за това, по-добре повдигнете тематиката. Кажете му, че сте намерили опаковките от виагра, когато сте търсили медикаменти, подхвърлете му го напълно почтено.

Кажете му, че сте били толкоз сюрпризирани, че даже не сте му споделили нищо, само че в този момент бихте желали той да обясни мистерията. Запазете успокоение, само че признайте, че сте обезпокоени и обезпокоени. Разказът му или ще ви убеди, или не, само че е значимо да запазите самообладание. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР