EaseUS Partition Master е великолепен мениджър на дискове за Windows,

...
EaseUS Partition Master е великолепен мениджър на дискове за Windows,
Коментари Харесай

EaseUS Partition Master Free: най-добрият мениджър за работа с всякакви дискове

EaseUS Partition Master е превъзходен управител на дискове за Windows, който разполага с мощни спомагателни функционалности за разчистване и усъвършенстване на операционната система.
Програмата поддържа на процедура всички видове дискови устройства – HDD, SSD, RAID масиви, елементарни флаш стикове и така нататък Външният типа на EaseUS Partition Master е с типичния за мениджърите на дисково пространство дизайн: отдясно се намира картата на дисковете във образен и табличен тип. В левия панел се намират всички раздели с интервенции, които могат да се правят с определените дискове. Менюто е сложено от горната страна. Интерфейсът е актуален, в жанр Windows 8.1 и 10. Програмата работи посредством авансово обмисляне на нужните интервенции, които след удостоверение, поредно се извършват. Това е доста комфортно – измененията, които се вършат, не се ползват незабавно върху дисковете, до момента в който не се кликне върху бутона за използване. Интерфейсът на програмата пресъздава всички промени, само че те ще бъдат въведени откакто се кликне върху иконката за тяхното използване.



Пробната версия на EaseUS Partition Master Professional може да бъде изтеглена от формалния уеб страница на компанията EaseUS. Пробната Free версия в действителност е безплатната версия на програмата. Предлагат се четири версии на EaseUS Partition Master Free 12.9 – Free, Pro, Server и Unlimited. Професионалните благоприятни условия на се задействат посредством продуктов ключ. Но и без ключа опциите на програмата са доста огромни.
Базови благоприятни условия на дисковия управител EaseUS Partition Master Professional


Основните благоприятни условия на програмата са следните:
Удобна работа с томовете на диска и тяхната структураИзтриване на дяловете и заличаване на данните в тях. Предлага се режим на неведнъж търкане на данните, гарантиращ, че нищо не може да бъде възстановеноТестване повърхностите на дисковетеВъзстановяване на изтрити дялове и тяхната структураКлониране структурата на диска и нейното прекачване на различен диск

За всеки обособен дисков дял или няколко тома се оферират следните функционалности:
Създаване, заличаване, смяна на размера, пренасяне, клониране и сливане с други дяловеПромяна на букватаФорматиранеЦялостна инспекция на диска и на всеки негов дялСкриване/показване на дяловете, които не са системниДяловете на MBR дисковете могат да бъдат преобразувани в логичен и противоположното.Дяловете могат да бъдат направени дейни и обратнотоВъзможно е да се преглежда информацията от дяловете
Както към този момент казахме, EaseUS Partition Master разполага с спомагателна функционалност, която не е типична за стратегиите от сходен жанр.



Предлагат се три съществени спомагателни функционалности:
Почистване на операционната система Windows от краткотрайни и ненужни файловеАнализатор на дисковото пространство, който е доста комфортен за ползванеОптимизатор/дефрагментатор на диска
Вграденият дефрагментатор не може да прави цялостна дефрагментация на дисковете, само че работи доста бързо.



Но за сметка на това, се предлага оптимизираща интервенция за всички дискове, изключително значима за SSD. Това е подравняването на дяловете за реализиране на оптималната продуктивност. Предлага се и алтернатива за флаш дисковете. Тази функционалност може да се употребява и с към този момент образуваните дялове на диска. Далеч не във всеки дисков управител има сходна функционалност, а в безплатните изобщо не се среща.

Разширената функционалност
От по-прозаичните прерогативи можем да споменем поддръжката на дискове с потенциал над 8 TB и техническата консултация и помощ от страна на EaseUS.

По забавни са функционалните благоприятни условия на Pro версията:

Конвертиране на дисковете в динамични и противоположното в базови, без да се губят структурата на дисковете и данните в тях
Управление дяловете на динамичния диск – основаване, унищожаване, пренасяне и т.н.Прехвърляне на Windows от един диск към другРабота от команден редКонвертиране на MBR дисковете в GPT и противоположното – от GPT към MBR без загуба на данни и на структурата на дискаСъздаване на започващ диск с друг програмен продукт

Стартиращият диск на EaseUS Partition Master


Функцията за основаване на започващ диск съдържащ EaseUS Partition Master основава ISO дисков облик, който може да бъде записан на флаш стик или CD.

Използва се известната среда WinPE. Ако WinPE я няма на компютъра, автоматизирано се изтегля от интернет. Стартираната по този метод EaseUS Partition Master по нищо не се разграничава от елементарната стратегия.
Парола за достъп до програмата


Една от забавните особености на EaseUS Partition Master е отбраната на достъпа благодарение на ключова дума.



Тази опция може и да не е настояща за всички. Но си коства да се опитва, изключително в случай че компютърът е у дома, а в близост има деца-експериментатори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР