Е621 е наименованието на натриевия глутамат. В цял свят се

...
Е621 е наименованието на натриевия глутамат. В цял свят се
Коментари Харесай

Внимание! Убиват ни с Е621

Е621 е наименованието на натриевия глутамат. В целия свят се използва тази добавка, тъй като с нея се маскират некачествени храни, понижава се себестойността на продукцията.

Вместо да бъде бракувана дадена стока, в нея се прибавя натриевият глутамат. Така храната става по-вкусна, ядем и не можем да спрем, тъй като е като опиат за вкусовите рецептори.

Веднъж привикнали с към храни с глутамат, хората не стопират да ги купуват. Това е добре за производителите, усилват се приходите им - всичко е бизнес!

Добавката се съдържа във всички салами, кренвирши, подготвени супи, в бирата и така нататък Годишно се използва 200 хиляди тона.

За възрастни хора дозата, която е обикновено да се приема, е 1.5 грама дневно.

Натриевият глутамат усилва апетита, кара хората да преяждат. Всичко това води до затлъстяване и доста болести.

В психодиспансерите се употребява да превъзбуди клетките на основния мозък. Добавката елементарно прониква в кръвта, трансформира гените и вкусовите чувства. С две думи - за облага постепенно ни убиват!

 кренвирши

Е621 е изобретение на Икеда Кикунае в далечната 1907 година. С опити той е разкрил, че прибавен към всякаква храна, натриевият глутамат усъвършенства качеството и усета на лошокачественото месо и замразените артикули.

Опити с мишки, които постоянно похапвали храна с глутамат, приключили с трайното ослепяване на животинките.

Ядем всевъзможни отпадъци и ни тровят без да се замислят! Внимателно би трябвало да се чете наличието на опаковката на даден артикул и тогава да вършим своя избор.

Гответе единствено с натурални артикули и бъдете здрави!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР