е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година

...
е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година
Коментари Харесай

„Застрахователно дружество Евроинс” АД е сред 100-те най-добри работодатели в България според Career Show Index 2021

е измежду 100-те най-хубави работодатели в България за 2021 година съгласно влиятелната ранглиста. Класацията е формирана въз основата на извоювани български и интернационалните оценки през последните 3 години. 

“Поздравяваме „ Застрахователно сдружение Евроинс ”АД за забележителните достижения и класирането в Топ 100 най-хубави работодатели в България на Career Show Index 2021. Отличията на компанията в разнообразни категории за развиване на работодателската марка и човешкия запас са ясно доказателство за комплексния ѝ метод към напредък и грижа за чиновниците. Чрез напъните, които поставя за развиването на удобна и перспективна работна среда, „ Застрахователно сдружение Евроинс ”АД дава своя принос за превръщането на България в желана дестинация за кариерно развиване. Щастливи сме, че можем да дадем публичност на постигнатите триумфи ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Постиженията на „ Застрахователно сдружение Евроинс ”АД демонстрират цената на шерването на добър опит и практики за възстановяване изискванията на труд в границите на компанията. Успешно имплементираните тактики за развиване на работодателската марка и човешкия капитал са проява на положителната акомодация на компанията към динамичните условия в областта на човешките запаси.

Индексът сумира оценките на спечелилите в следните състезания: Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР