е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

Революциите на Уран в Телец: От Везни до Риби

е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от за фенове астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

 

:

От 15 май 2018 година до 6 ноември 2018 г.;
От 6 март 2019 година до 7 юли 2025 г.;
От 7 ноември 2025 година до 25 април 2026 година

Всяка зодия (слънчевият знак) и асцендентът дават най-вероятните сфери, в които ще се случат измененията за вас през тези седем години.

Към първата част:.

Везни

След 84 години, Уран влиза още веднъж в Телец – това е вашият осми дом. Досега беше в седми дом – този на сътрудниците (съпруг, съучастник, доктор, счетоводител, терапевт). В региона на взаимоотношенията с тях имахте неочаквани обрати, смени, раздели и събирания.

Там, където връзките устояха, беше поради споделените полезности и другарството. Сега към този момент гледате по различен метод на тези връзки и хора, не както преди седем години. Всяка заблуда е паднала, осенили са ви неочаквани прозрения, само че и сте внесли нови детайли в тези взаимоотношения. Не ви е било леко, тъй като промяната на полезностите е нещо, надълбоко разтърсващо същността на Везните. Но Уран прави тъкмо това – трансформира старите възгледи и привички в нови.

Сега новото, смелото, неконвенционалното и революционното към този момент няма да тревожи връзките ви (те към този момент са променени), а ще навлезе в региона на парите на другите, парите от раздели и наследства, заемите, ипотеките, връзките с банките и финансовите институции, региона на секса и тайните, гибелта. Ще имате неочаквани пориви да действате в тези области, неочаквани потребности или запаси, които ще ви се дават. Ще би трябвало да се справяте през идващите години с тези неравномерни и много изненадващи и рискови въздействия!

Ще се интересувате или инвестирате в новите валути или други новаторски парични феномени. Бъдете деликатни и нащрек, тъй като и там развитията ще са бурни. Хубавото е, че тези изненади могат да са в двете направления – неочаквана потребност от пари, зародила изненадващо, или неочакван прилив на парични средства, също от странни места!

Изненадващите обрати, новостите и свободата ще са ваши основни жалони в тези области и вие ще би трябвало да свикнете с тях. За вас като Везни ще се наложи да изградите естетика и да постигнете баланс в една среда на непрекъснато люлеене и смяна – задача сложна и постижима единствено от вас.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР