е първата и единствена дигитална платформа, която дава възможност на

...
е първата и единствена дигитална платформа, която дава възможност на
Коментари Харесай

Платформата за видео тренировки Pulse+ - безплатно!


е първата и единствена цифрова платформа, която дава опция на трениращия да спортува, където и когато изиска. В галерията на уеб страницата са качени видеоклипове с десетки разнородни тренировки, водени от най-квалифицираните треньори на Pulse Fitness & Spa, които дават опция на спортуващите да упражняват вярно без значение по кое време и къде се намират.

Нуждата от подобен вид платформа се появи през последните две години, когато достъпа до спортните зали беше мощно стеснен, а желанието на хората да спортуват, беше високо все пак. Търсенето на различен метод, сътвори и, който под формата си на заплатен абонамент, съумя да добие голям брой ползватели за негативно време предлагайки многообразие от разнообразни тренировки като dace тренировки, пилатес, силови тренировки, Pbox и доста други.

Тази година, създателите на платформата взеха решение да стартират да дават галерията си от разнородни тренировки, изцяло гратис за всички гости на уеб страницата на Pulse+. Причина за това, е че с наближаващото лято, екипът на платформата знае, че желанието на хората да спортуват доста ще се повиши, а галерията с качествени и разнородни тренировки сигурно ще им помогне да реализират всички сложени цели. 

Според тях желанието за спорт и здравословен живот би трябвало да се поддържа и предизвиква, а Pulse+ прави това, предоставяйки качествени тренировки, с квалифицирани треньори - изцяло гратис!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР