е нахапало 7-годишно дете в септемврийското село Варвара, съобщиха от

...
е нахапало 7-годишно дете в септемврийското село Варвара, съобщиха от
Коментари Харесай

Домашно куче нахапа жестоко дете в село Варвара

е нахапало 7-годишно дете в септемврийското село Варвара, оповестиха от локалната полиция. Семейството на потърпевшото момче и притежателят на кучето са съседи, предава БТВ.
По неустановени аргументи домашният любим съумял да се промъкне в двора, където играело малолетното дете. Там също имало домашно куче и сред двете животни почнала кавга. Детето направило опит да ги разтърве. Тогава съседското куче се нахвърлило към него, като му нанесло пострадвания в региона на главата и тялото. Друг комшия забелязал протичащото се и незабавно се притекъл на помощ.
 Прокуратурата се самосезира за нахапано дете от бездомно куче Прокуратурата се самосезира за нахапано дете от бездомно куче
Софийска районна прокуратура се самосезира по отношение на изявления в медиите за нахапано от бездомно куче дете в гр. София. От аудитория...
Мъжът закарал с автомобила си момчето до локалния филиал на Спешна помощ. От там то било превозено в МБАЛ-Пазарджик, където пострадванията били обработени и по-късно е приведено в УМБАЛ „ Свети Георги ” в Пловдив. Няма заплаха за живота на момчето. Полицията е открила, че притежател на агресивното куче е 58-годишен гражданин на село Варвара.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР