Двупартийна група от американски конгресмени започна обсъждането на законопроект за

...
Двупартийна група от американски конгресмени започна обсъждането на законопроект за
Коментари Харесай

Полицейска реформа в САЩ

Двупартийна група от американски конгресмени стартира разискването на законопроект за промяна на полицията в Съединени американски щати. Дискусиите започнаха, откакто президентът Джо Байдън насърчи конгресмените от двете камари да подхващат дейности преди 25 май, когато ще се навърши една година от убийството на чернокожия Джордж Флойд от служител на реда в град Минеаполис.

В групата за разискването на полицейската промяна, натоварена със задачата да реализира консенсус, са сенаторите републиканци Тим Скот и Линдзи Греъм, сенаторите демократи Дик Дърбин и Кори Букър, а също по този начин и членът на Камарата на представителите от Демократическата партия Карън Бас, обявиха водачът на демократите в Сената Чък Шумър и двама сътрудници на конгресмени демократи.

Конгресмените, взели присъединяване в среща за разискването на промяната, обявиха, че са обнадеждени, че ще реализиран консенсус. " На срещата не се случи нищо, което да ми пречи да тая оптимизъм, че ще реализираме съглашение ", съобщи Тим Скот пред публицисти, макар че отхвърли да отговори на въпроси дали промяната ще стане факт в периода, упоменат от Байдън. Срещата беше доста градивна. Помежду ни има доверие, посочи Дик Дърбин. Джо Байдън направи предлагането за разискване на полицейска промяна в своята тирада пред двете камари на американския Конгрес по случай навършването на 100 дни от встъпването му в служба като президент на Съединените щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР