Двукратният шампион от шампионата Pirelli Porsche Race Series - Стив

...
Двукратният шампион от шампионата Pirelli Porsche Race Series - Стив
Коментари Харесай

В Калифорния продават „умен” гараж с 25 суперколи

Двукратният първенец от шампионата Pirelli Porsche Race Series - Стив Голдман, разгласи за продажба своя „ умен” гараж”, с който върви и сбирка от суперколи. Помещението с повърхност 650 кв. метра е ситуирано в Малибу, Калифорния, като събира общо 25 автомобила. Исканата цена за гаража и земята под него е 10 млн. $.


За обезпечаване на най-благоприятен микроклимат помещението е оборудвано с няколко обособени системи за отопление и вентилация, а също по този начин и със специфична система за изсушаване на въздуха, филтри за бактерии и за други нездравословни субстанции. През цялото време влажността в гаража се поддържа на 50%, с помощта на което в него се държат и разнообразни гумени и пластмасови елементи за колите.
Желаещите да си купят гаража могат да станат притежатели и на колите от частната сбирка на Голдман. Сред тях са Ferrari LaFerrari, Ferrari 430 Spider, McLaren P1, купе Pagani Zonda и няколко разнообразни модели на Porsche.


Сред най-необичайните коли попада особено Ruf Turbo Coupe Wide Body с мощ 600 к.с., което е издигнато въз основата на Porsche 911 GT2, както и Ferrari 360 GT от 2002 година (на снимката). То е направено от компанията Competition Motorsports и е оборудвано с мотор Lingenfelter с мощ 1000 к.с. и 1356 Нм въртящ миг. Скоростна кутия е Weismann, като е взета от спортен катер.
Самият Голдман признава, че до момента единствено един път е сядал зад кормилото на този автомобил – на писта на летището в Уилоу Спрингс. Колата обаче се е оказала толкоз бърза, че даже той, макар големия си опит на играч, се е отказал да я кара по-късно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР