Двубоят за титлите в тежката категория на професионалния бокс между

...
Двубоят за титлите в тежката категория на професионалния бокс между
Коментари Харесай

Сблъсъкът между Джошуа и Кубрат Пулев ще се проведе на 12 декември

Двубоят за купите в тежката категория на професионалния бокс сред първенеца Антъни Джошуа и българския кандидат Кубрат Пулев най-вероятно ще се организира на 12 декември в лондонската зала О2 Арена, твърди уеб сайтът BoxingScene, като се базира на информация от лагерите и на двамата боксьори.

Първоначално дуелът за поясите във версии WBA, WBO, IBF и IBO трябваше да се организира на 20 юни на 70-хилядния стадион на Тотнъм в Лондон, само че този ариант пропадна поради пандемията от ковид.

" Да, 12 декември в О2 е главен вид ", споделя пред уеб страницата мениджъра на Джошуа Еди Хърн, който показва вяра, че ще бъдат позволени почитатели в оборудването. Хърн напомня, че проектите на управляващите на Острова са на спортните събития в страната от октомври нататък да бъдат допускани фенове до 25 % от потенциала на оборудванията.

" Щастливи сме, че организацията на дуела още веднъж е в ход и към този момент имаме нова дата и място ", споделя промоутърът Джон Уирт, който е един от промоутърите на Пулев в Топ Ранк. Според неговите думи до окончателното сключване на контракт би трябвало да се изчистят дребни елементи и упованията му са това да стане до края на седмицата.

Най-важните елементи са за разпределението на наградния фонд. Предложението на щаба на Джошуа са за съответствие 65:35 в интерес на британеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР