Двубоят между ЦСКА 1948 и Локомотив София от седмия кръг

...
Двубоят между ЦСКА 1948 и Локомотив София от седмия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Локо Сф излизат в Мач на честта

Двубоят сред ЦСКА 1948 и Локомотив София от седмия кръг на efbet Лига ще бъде малко по-специален, защото ще се организира под мотото „ Мач на достойнството “, като за срещата са поканени играчите и ръководителите на тимовете от АОГ – София, откъдето ЦСКА 1948 стартира изкачването си до най-високото равнище на футболната подчиненост у нас.

Ето какво написаха „ алените “ в страницата си във Facebook:

„ Двата клуба канят състезателите и ръководителите на тимовете си от АОГ - София на стадиона за дуела от седмия кръг на efbet Лига сред двата отбора.

Сблъсъкът е в неделя (21.08) от 18:45 ч. на стадион " Витоша ", а специфичните посетители на събитието от армейския състав през сезон 2016/17 ще стъпят на терена преди първия съдийски сигнал, с цел да получат благодарствени грамоти и дарове от ЦСКА 1948.

Двубоят сред " алените " и " железничарите " ще премине под мотото " Мач на достойнството ", защото и двата тима започнаха честния си път към завръщането в елита на България от най-ниската дивизия на родния футбол.

Именно това са хората, които поставиха основите, с цел да можем през днешния ден да се радваме на представянето на двата столични клуба в efbet Лига.

Армейци, елате на стадиона, с цел да отдадем заслуженото на " Децата на ЦСКА 1948 ", водени от старши треньора Валентин Илиев, които подвигнаха трофея от четвъртия ешелон! Те го заслужават!

Благодарим на Локомотив София, че се отзова да се включи в самодейността “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР