Двойнствена позиция зае президентът Румен Радев по повод замесването на

...
Двойнствена позиция зае президентът Румен Радев по повод замесването на
Коментари Харесай

Радев удари Борисов за децата, но и го подкрепи

Двойнствена позиция зае президентът Румен Радев във връзка замесването на децата в политиката. Той хем нападна Борисов за вчерашния му апел да не се намесват фамилиите в партийните битки, хем го поддържа.

Театър за наивници назова Радев отбраната, която Борисов направи през вчерашния ден за президентския наследник Георги. " Мисля, че това е спектакъл за наивници. Знам, доста добре от кое място идват офанзивите към мен и моето семейство ”, сподели президентът. И добави: „ Категорично не одобрявам да се намесват фамилиите и да бъдат преследвани ”.

Знаете, че митингите на българите са законосъобразен резултат от политиката и дейностите на министър-председателя. Българите от месеци стачкуват под прозорците на Министерски съвет, само че там няма никого ", съобщи Радев. Той е в Плевен по случай Деня на лозаря и празника на Свети Трифон Зарезан.

Радев предсказа ръководство на страната от коалиция. „ По отношение на всички процеси, които вървят за коалиране, би трябвало да мислим кой ще е най-хубавият вид, с цел да имаме добър за страната резултат ”, съобщи Радев. „ Категорично има ощетени българи от сегашните противоепидемични ограничения. Тези големи пари, които се раздават от тв приемника, не стигат до най-засегнатите “, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР