Двойките, чиято любов е изфържала теста на времето, могат да

...
Двойките, чиято любов е изфържала теста на времето, могат да
Коментари Харесай

Искате да сте щастливи в любовта? Никога не правете тези 5 неща

Двойките, чиято обич е изфържала теста на времето, могат да ни научат на доста неща. Например на това по какъв начин да изградим връзки, които да бъдат задоволително мощни и щастливи, с цел да ни задържат дружно, в случай че не вечно, то най-малко за много дълъг интервал от време. За тази цел екип от психолози, които са видели и неприятното, и положителното в двойките в практиката си, съумяха да обобщят кои 5 неща в никакъв случай не би трябвало да вършим във връзката си, с цел да остане здрава и най-много...за да остане. 

Не бягайте от сериозните диалози

За да бъдат задоволително здрави връзките с обичания ни човек, е добре да бъдем подготвени за всевъзможни диалози с него, даже и за тези, които могат да бъдат по-трудни. Защото в същинската обич има както хубаво, по този начин и не чак толкоз хубаво. Затова предписание номер едно в щастливата връзка е в никакъв случай да не " замитаме под килима " проблемите, а да се стремим към разрешаването им. Не се опасявайте от сериозните диалози, а прегърнете концепцията да се изправите против най-близкия си човек и да чуете това, което е подготвен да ви показа. 

 жена, мъж

Не търсете реванш

Когато двама души се обичат същински, те не вършат положителни неща един за различен, с цел да получат признателност и реванш насреща. Те го вършат, просто тъй като се обичат и взаимно ги е грижа за другия. Ако чувствате, че давате доста повече за колегата си, в сравнение с той за вас, то тогава е време за диалог, тъй като казусът е в възприятията ви, а не в това какъв брой сте създали един за различен.

Не таят яд един към различен

Двойките, в чиито връзки щастието от дълго време се е изпарило, постоянно разрешават дребните разногласия и гневът от тях, да основат отдалеченост сред сътрудниците. А това, както и да го погледнем, си е началото на края. Щастливите двойки не оставят сходни отрицателни страсти за дълго и позволяват проблемите, преди да продължат напред. 

Не приемайте колегата си за даденост

Колкото и клиширано да звучи, никой и нищо не е даденост в този живот. Още повече индивидът, който сте избрали за собствен сътрудник. Помежду ви би трябвало да има почитание, доверие и обич, с цел да остане до вас, в противоположен случай, просто ще го загубите. Щастливите двойки знаят това, поради което в никакъв случай не одобряват половинката си за даденост. И в никакъв случай не я задължават, с каквото и да било. 

 мъж, жена

Не бъдете конкурент на колегата си 

Когато любовта е събрала двама души, то те се трансформират в екип. Много постоянно мъжете и дамите гледат едни на други като на съперници в персонален проект и това им пречи да бъдат щастливи. Партньорът ви е във вашия тим, не в противниковия. Приемете го като най-близкия ви човек, който е до вас, с цел да ви оказва помощ, обича и поддържа във всичко, вместо като зложелател. Ще видите какъв брой по-различен и прекрасен ще бъде любовният ви живот. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР