Двоен триумф на българско вино по време на тридесетото юбилейно

...
Двоен триумф на българско вино по време на тридесетото юбилейно
Коментари Харесай

Катаржина Естейт с 8-ми трофей за най-добро бг вино и медал „Grand Gold”

Двоен успех на българско вино по време на тридесетото юбилейно издание на международния винен конкурс MUNDUS VINI
Катаржина Естейт победи за следващ път с огромно самопризнание на един от най-значимите международни винени състезания MUNDUS VINI SPRING TASTING 2022 . Katarzyna Reserve 2016 бе оценена с двe оценки – трофеят Grand Gold и „ Най-добро българско вино (Best of Show) “ . За първи път вино на Катаржина Естейт е наградено с орден Grand Gold , а виновността получили това отличие са единствено 47 от общо 3 022 наградени виновност.

Със златни медали се завърнаха от конкурса  Katarzyna Question Mark 2017, Katarzyna Question Mark 2019, Le Voyage Cabernet Franc & Syrah 2020, Cheval de Katarzyna Mavrud 2020 , сребърен получи Contemplations Merlot & Malbec 2020.

Вината със златни медали ще бъдат показани в специфична зона по време на на най-голямото ревю за вино и спиртни питиета ProWein в Дюселдорф, Германия. То ще се състои средата на месец май и е най-голeмия  търговски конгрес по рода си в света.

„ Конкурсът MUNDUS VINI е доста значим за всички винопроизводители, тъй като най-хубавите сомелиери вършат своя избор най-вече от виновност, отличени с Best of Show и Grand Gold. Така тези виновност влизат в супер селекциите на винените листи на заведения за хранене с категория Мишлен, или заведения за хранене в най-известните 5* хотели. Затова тези медали са извънредно значими за Катаржина Естейт, за маркетирането и позиционирането на виновността ни.

От друга страна това, че печелим тези огромни награди всяка година е доказателство, че нашите виновност дават отговор на трендовете за стила на виновността, които се менят съвсем всяка година.

Участваме в състезанието от 2009г. и всяка година печелим златни медали. За осма поредна година получаваме премията за „ Най-добро българско вино (Best of Show) “ . За нас, екипът на Катаржина Естейт, това е самопризнание и доказателство, че качеството на виновността ни не се трансформира в годините. А това е доста значимо за сполучливото създаване на имиджа на България като производител на качествени виновност на международно равнище. “, споделя Цветелина Николова, ръководещ шеф на Катаржина Естейт.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР