Движението за права и свободи (ДПС) ще търси широка парламентарна

...
Движението за права и свободи (ДПС) ще търси широка парламентарна
Коментари Харесай

Хамид: Ще търсим широка подкрепа в парламента

Движението за права и свободи (ДПС) ще търси необятна парламентарна поддръжка за новите си законопроекти. Това е стратегия за ускорено развиване на България, с която считаме да предложим на всички партии, с цел да променим нещата и да настигнем най-малко страните от нашата рогозка. Това съобщи Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи, в предаването „ Лице в лице ” по бТВ.

Днес в Народното събрание стана ясно, че Движение за права и свободи обмисля законодателни начинания за понижаване на Данък добавена стойност върху някои артикули и за безвъзмездни детски градини.

„ Тук става въпрос за огромен пакет от законопроекти, които са в поддръжка на българския бизнес, на жителите и на вложителите. Тези дни и Румъния и Гърция оповестиха понижаване на разнообразни ставки, а те са районни играчи на Балканите, България не би трябвало да изостава от тях ”, уточни Хамид Хамид.

Той уточни, че е проведена среща с асоциации на зърнопроизводителите, хлебопроизводителите, както и с фармацевтични компании, с цел да се намерения по какъв начин разликата от това понижение да не остане в джоба на огромните компании, а да се отрази действително на джоба на елементарния български жител.

Ще желаеме всички производители, които се възползват от по-ниските ставки, да заявяват техните способи за ценообразуване, с цел да забележим по какъв начин се отразява пониженото Данък добавена стойност върху крайната цена.

Според Хамид Хамид средствата от Фонда за саниране, който не постигнал стремежи резултат, могат да бъдат пренасочени към строителството на нови детски градини или ремонт на старите.

За резултатите от евроизборите Хамид Хамид уточни, че партия Движение за права и свободи е удовлетворена. Постигнахме всички съществени задания сложени от управлението, означи той.

По думите на Хамид Хамид първата е била да се възстановят вредите след последните парламентарни избори,  както и да се покаже, че „ генното инженерство за основаване на изкуствени други възможности на Движение за права и свободи търпи неуспех към този момент 30 години и е със период на валидност най-много до първите избори ”.

Делян Пеевски всеки ден върви на работа, и то при гласоподавателя, има задоволително задания в изборния регион и в страната, означи Хамид Хамид във връзка появяването на депутата от Движение за права и свободи за втори следващ ден в пленарната зала. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР