Движението на моторни превозни средства към столицата е интензивно. Очакват

...
Движението на моторни превозни средства към столицата е интензивно. Очакват
Коментари Харесай

КАТ: Над 100 000 коли пътуват към София

Движението на моторни транспортни средства към столицата е интензивно. Очакват се над 100 000 автомобила да влязат в столицата до тази вечер. Това заяви началникът на отдел " Пътна полиция " – Столична дирекция на вътрешните работи Тенчо Тенев, съобщи БГНЕС.

" Създадена е организация на придвижването за прибиращите се към София. Центърът за градска подвижност контролира кръстовищата. На място предпочитано пускаме придвижването по линията Пловдив-София. На всички входове на София е натоварено все още, само че по-натоварено е в Панчарево, в посока " Младост”. На Владая са пуснати две ленти в посока София. Двупосочно е придвижването и при свлачището по автомагистрала Люлин. Там също има полицейски екипи, които подкрепят придвижването ", акцентира Тенев.

Той добави, че на-вероятно и на следващия ден сутринта хората ще се прибират. " Уверяваме всички, че отново ще имаме полицейски екипи на всички входове на София и на следващия ден. Доста хора карат в плътни колони и може би най-вероятната причина за всички катастрофи, които видяхме през днешния ден, е неспазена отдалеченост и несъобразена скорост. Верижните произшествия се случват тъкмо заради неспазване на отдалеченост ", добави още Тенчо Тенев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР