Две от таксиметровите компании във Враца започнаха война, научи BulNews.bg.

...
Две от таксиметровите компании във Враца започнаха война, научи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Война на таксиметровите фирми във Враца! „Ичо Транс“ скочи на „Престиж“ /снимки/

Две от таксиметровите компании във Враца започнаха война, научи BulNews.bg. В редакцията валят сигнали против „ Ичо Транс “ и „ Престиж “ за нарушавания, неплатени такси и нередовни служащи.
Миналата седмица получихме информация, че незаконни таксита, брандирани с логото на „ Ичо Транс “, возят безпроблемно врачани. Колите употребяват станцията на компанията, само че не покриват условията, нужни по закон, с цел да правят тази активност. По думите на подателя на сигнала, част от водачите имали пререкания със закона и е подозрително дали са минали наложителните психотестове. Някои от колите даже нямали годни стикери, издадени от община Враца.
Днес персонално шефът на „ Ичо Транс “ - Ивайло Тодоров упрекна сътрудника си от „ Престиж “ в същите нарушавания. По думите му, той постоянно е хващан в редица нарушавания от контролните органи. Тодоров описа, че съперникът му Мирослав Вълков има няколко противозаконни таксита, като две от жълтите коли се карат от 19-годишния му наследник Цветан Вълков. Преди дни младежът бил хванат от полицията зад кормилото и му бил формиран акт, тъй като нямал право да прави таксиметров транспорт преди да е навършил 21 години. Тодоров твърди, че момчето от много време кара нощем клиенти и не за първи път е хващан в крачка от униформените.
„ Преди няколко дни във компания „ Престиж “ влезнали на инспекция и от инспекцията по труда, които открили, че Вълков не води нито един от диспечерите си на трудов контракт и го глобили. Част от колите на компанията нямат лиценз и съответното позволение за транспорт на пасажери от община Враца “, съобщи Ивайло Тодоров.
Наша инспекция откри, че от инспекцията по труда в действителност са правили инспекция във компанията, само че законът не позволява да се огласява какви тъкмо ограничения са подхванати и какво са открили инспекторите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР