Две от последните поколения на Volkswagen Golf се изправят в

...
Две от последните поколения на Volkswagen Golf се изправят в
Коментари Харесай

Volkswagen Golf 8R vs Golf 7R

Две от последните генерации на Volkswagen Golf се изправят в борба на 402 метра, доускорение от 80км/ч и тест на спирачките в следващия тест на британците от CarWow. Във видеото може да видите последното осмо потомство на хечбека, както и фейслифта на седмото потомство в най-върховата R настройка.
 Volkswagen Golf 8R vs Golf 7R (ВИДЕО)

Под капака на Golf 8R можем да открием 2.0-литров бензинов турбо мотор с мощ от 320 конски сили и оптимален въртящ миг от 420 нютон метра. Трансмисията е автоматизирана със седем предавки, а задвижването е на четирите колела с усъвършенстваната система 4Motion за която ви разказахме преди време.

 Volkswagen Golf 8R vs Golf 7R (ВИДЕО)

Предишното потомство от 2019 година още веднъж разполага с 2.0-литров бензинов мотор, само че мощността и въртящият миг са понижени до надлежно 300 конски сили и 400 нютон метра. Тук също разполагаме с автоматизирана трансмисия, само че с двоен съединител.Дали усъвършенстваното задвижване и увеличената мощ при последното потомство на Golf R ще оказват помощ в конкуренцията, може да разберете като изгледате видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР