Две от най-известните българки се стават майки. Едната ще посрещне

...
Две от най-известните българки се стават майки. Едната ще посрещне
Коментари Харесай

От кого забременяха Ивайла Бакалова и Мария Илиева?!

Две от най-известните българки се стават майки. Едната ще посрещне първото си дете, до момента в който другата към този момент е предходна по този път, защото има 14-годишна щерка.

Една от най-скандалните носителки на купата "Мис България " — Ивайла Бакалова чака бебе. Според родните жълти издания, тя схванала, че още веднъж ще бъде майка напълно неотдавна и била шокирана.



Бащата на нероденото ѝ дете е нейният нов другар Веселин Денков, по прочут като Веско Брадата, с който излизат от няколко месеца, написа в. "Телеграф ".

Заради късото време, през което Бакалова и Денков са дружно, хубавицата била малко уплашена от новината, че ще става още веднъж майка. Тя не бързала да разгласява щастливата новина, само че бъдещият татко бил толкоз благополучен и не давал въобще да се загатва нещо за аборт.

Бившата Мис България има 14-годишна щерка на име Рая, от известния предприемач Румен Гайтански.

Настоящият ѝ другар е 49-годишен ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в София. От няколко години Ивайла живее в Дубай, където приятелят ѝ също има апартамент, само че избира да остава в жилището на Ивайла, когато е там.

Според слуховете Веско Денков бил доста свидлив човек и си правел сметката за всяко нещо, макар солидната си банкова сметка. Някои жълти издания пишат, че откогато е с Ивайла, той не ѝ е подарил даже чифт обувки на някогашната мис продължавала сама да си заплаща разноските по почивките, на които той я води.

Втората звездна българка, която ще бъде майка е поп певицата Мария Илиева. Тя оповести бременността си в края на октомври, с обява във Facebоok.

"Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам! ", написа тогава Илиева под своя фотография, на която ясно проличава огромният ѝ стомах. От обявата стана ясно още, че изпълнителката чака момче. Щастливата новина обаче стана причина за появяването на клюки и спекулации по отношение на бащата на нероденото ѝ дете. Мария не сподели нищо по въпроса, само че в този момент към този момент е известно от кого е бременна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР