Две награди заслужиха футболистите на Левски за представянето си в

...
Две награди заслужиха футболистите на Левски за представянето си в
Коментари Харесай

Марин Петков и Джевад Ел Джемили се обединиха около мнението, че Левски може да победи всеки

Две награди заслужиха футболистите на Левски за представянето си в дуелите от шампионата.

Джевад Ел Джемили бе определен за състезател на 14-ия кръг в анкетата на Пресклуб България. Тогава той вкара победния гол за 1:0 над Черно море. С представянето си той завоюва 7 гласа и изпревари с 2 нападателят на ЦСКА Фаетон.

„ Много съм благополучен да получа тази премия. Благодарен съм на моите съотборници за това, което вършим дружно. Надявам се да вкарам още доста голове. Напуснаха ни значими футболисти, само че ние продължаваме да работим по същия метод, както преди. Ще нагодим тактиката си на игра и към новите играчи и ще продължим да печелим. Ние би трябвало да продължим да побеждаваме и ще вършим това и за в бъдеще. Играем мач за мач “, разяснява Джевад Ел Джемили.

Испанецът твърди, че столичният клуб цели присъединяване в европейските клубни шампионати.

„ Сега мислим за идния в Пазарджик. Ние сме Левски и можем да победим всеки. Нашата цел е да се класираме за присъединяване в европейските клубни шампионати. Хебър е добър тим. В първия мач ние ги победихме, във втория – те ни победиха. В никакъв случай няма да ги подценим. Трябва да бъдем деликатни “, добави футболистът на „ сините “.



Марин Петков пък бе определен за футболист №1 на 22-и кръг за представянето си против Арда при триумфа с 4:0. Марин означи едно от попаденията и завоюва 7 гласа, изпреварвайки с 1 Живко Атанасов от Черно море.

„ Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Благодаря на съотборниците ми и на треньорския щаб за гласуваното му доверие. Надявам се по този начин да продължаваме. Продадохме много значими футболисти за тима, само че има кой да ги размени. Всеки един би трябвало да бъде подготвен във всеки един миг и да грабне своя късмет. Лесен мач няма. Ако не излезеш на 100% всеки един „ елементарен мач “ може да се трансформира в сложен “, стартира Петков.

Марин Петков пък показа, че Левски играе най-красивия футбол в шампионата.

„ Ние играем най-приятния за окото футбол и в случай че го демонстрираме, може да победим всеки. Нашата цел е на 100% да се класираме за Европа. Според моментната форма на тима може да се борим и за освен това. Ние би трябвало да се стремим да играем по този метод и да се опитаме да ги застигнем, тъй като изоставането ни от първите три тима в класирането не е толкоз огромно. Конкуренцията е хубаво нещо. Нямам проблем, че сме взели нов футболист на моята позиция. Аз ще продължа да давам всичко от себе си. Мисля, че новите попълнения съумяха да се приспособяват към тима. И Охене, и Лима се приспособяват по най-хубавия метод. Хебър е един от солидните тимове в шампионата с доста добър треньор. Не би трябвало да има никакво подценяване “, сподели още крилото.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР