Двама важни експерти пристигат в хотела по покана на Елица

...
Двама важни експерти пристигат в хотела по покана на Елица
Коментари Харесай

Изпитание и неочаквана изненада в All inclusive

Двама значими специалисти идват в хотела по покана на Елица и Парушев. От тяхната оценка зависи бъдещето на комплекса. В отговор мъжкият лагер е подготвен за противопоставяне с нов подъл проект, който ще провокира смешен безпорядък. До къде ще стигнат този път със тактиката си и ще размишления ли Емил по отношение на бъдещето на бизнеса си?

Пламен беседва с новопоявилия му се тъст Леонид Кудрявцев. Той не може да проумее къде е бил всички тези години и за какво чак в този момент търси щерка си, само че е безапелационен, че новината за появяването на татко ѝ би трябвало да бъде поднесена на Елена по най-деликатния метод.

Сашко от своя страна не е сигурен, че новопоявилият се родственик има нужния потенциал за същински дядо. Двамата с Вики са подготвени да го подложат на тест, с цел да схванат могат ли да разчитат на него. Как ще се оправи Леонид?

Болезнени мемоари връхлитат Надя, която си спомня, че през днешния ден е годишнина от първата им целувка с Мартин. Нейният най-нов другар Криско обаче е подготвен с изненада, с която желае да ѝ се извини за недоразумението с изтеклата информация в медиите. Той ще откри метод да поддържа идеята ѝ с археологическите разкопки, а по-късно ще я предложения на вечеря. Друга изненада обаче ще преобърне обстановката в хотела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР