Двама призьори Пътен полицай на годината в 26-годишната история на

...
Двама призьори Пътен полицай на годината в 26-годишната история на
Коментари Харесай

Двама призьори в състезанието Пътен полицай на годината

Двама призьори " Пътен служител на реда на годината " в 26-годишната история на надпреварата. Единият работи в Перник, а другият в Смолян. И двамата са безапелационни, че превишената скорост е най-често срещаното нарушаване и за жалост най-честата причина за жертви на пътя. Споделят обаче, че новият шлагер измежду водачите е шофиране след приложимост на опиати.

Васил Бакалски и Румен Евтимов са тазгодишните първенци в надпреварата „ Пътен служител на реда на годината ".
Румен Евтимов, бранш „ Пътна полиция " - ОДМВР-Перник: Искам да стисна ръката на Васко за споделената победа. Това съревнование ни построи като доста положителни другари.
И двамата вземат участие в надпреварата повече от 10 следващи години. Васил Бакалски споделя, че работата в планината го е калила.
Васил Бакалски, бранш „ Пътна полиция " - ОДМВР-Смолян: Наистина нашата работа през зимата е най-тежка, само че като цяло нарушаванията са повече в летния сезон.
Румен Евтимов споделя, че пернишкия голф е мит, само че състезателите на пътя не са постоянно срещано събитие.
Румен Евтимов, бранш „ Пътна полиция " - ОДМВР-Перник: Високата скорост и освен в Перник. Аз проследявам статистиката и в други райони - на цялата страна мога да кажа, главното нарушаване е превишената скорост. И в този момент към този момент новият шлагер е ръководството след приложимост на упойващи или наркотични субстанции. Откакто сме снабдени с дрегери за опиати се оказа, че това е новият шлагер. Започнахме да установяваме повече водачи използвали опиати, в сравнение с водачи използвали алкохол.
И двамата са безапелационни, че експанзията на пътя би трябвало да спре.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР