Двама полицаи от 6 РПУ са ескортирали срещу 200 лева

...
Двама полицаи от 6 РПУ са ескортирали срещу 200 лева
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за убиеца с Поршето. Колко са били патрулките?

Двама служители на реда от 6 РПУ са ескортирали против 200 лв. джигита с Поршето, който умъртви французин на Околовръстното шосе. Те са разследвани от Вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи и са отстранени от работа, написа " Телеграф ", базирайки се на информация от вътрешното министерство.

След жестокия удар се оказа, че лидерът Димитър Любенов е бил пийнал с 1.73 промила алкохол и дрогиран. Съдът го остави за непрекъснато в ареста преди няколко дни.
-->
Вътрешна сигурност ще ревизира камерите по продължение на Околовръстното шосе, запечатали полицейския конвой, обясниха проверяващи.

Докато служителите на реда го екскортирали, Любенов дал газ и се врязал в автомобила на французина Лорен Пети.

В злополуката пострада брачната половинка му и един мъж. У нас дойдоха близки на французина, които оповестиха, че съгласно тях това е съзнателно ликвидиране.

Случаят с Любенов е съвсем еднакъв с този на Георги Семерджиев, който също беше охраняван от полицайката Симона Радева.

Първа за абсурда описа организация ПИК. Според тяхна информация с изключение на патрилката, карала преди Любенов, която е била със светлина сигнализация, е имало и различен полицейски автомоболи, който се е движел на 50 метра след него.

Имената на екскортиращите служители на реда към този момент се знаели, те показали висок стандарт на живот в обществените мрежи.

Най-скандалното в тази ситуация е, че откакто са видели злополуката, те избягали без да окажат първа помощ на потърпевшите и без да алармират на незабавния телефон 112.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР