Двама еврейски демократи водят обвинението срещу отблъскващо предложение, издигнато от

...
Двама еврейски демократи водят обвинението срещу отблъскващо предложение, издигнато от
Коментари Харесай

Отблъскващото палестинско предложение на републиканците от Монтана е твърде много дори за произраелските демократи

Двама еврейски демократи водят обвиняването против отблъскващо предложение, издигнато от представителя на републиканците в Монтана Райън Зинке – законопроект, който се стреми да „ депортира палестинците “ от Съединените щати.

Представителите Грег Ландсман и Дан Голдман, и двамата твърдо подкрепящи Израел в продължаващия спор сред тази нация и Хамас, се отразиха остро на ксенофобското предложение на Зинке, което някогашният секретар на Тръмп на вътрешните работи, наречени „ Защита на американците от екстремизма “ или Закон за БЕЗОПАСНОСТ, противопоставяйки го с резолюция, която опровергава законопроекта и осъжда неговите 10 съавтори от републиканците.

„ Те се пробват да изгонят цялата общественост от хора от Съединените щати “, сподели Ландсман в прессъобщение. „ Това е неамериканско. Това не сме ние. И това ще нарани хората. Имаме потребност от тези хора да се отдръпват от тази рискова изразителност и да спрат да наливат масло в този огън. Това не оказва помощ на израелците, сигурно не оказва помощ н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР