Двама бургазлии се сбиха на пешеходна пътека в ж.к. „Изгрев“.

...
Двама бургазлии се сбиха на пешеходна пътека в ж.к. „Изгрев“.
Коментари Харесай

Бургаски батки се млатиха с юмруци и ритници на пешеходна пътека! За капак най-пострадала е майката на един от тях

Двама бургазлии се сбиха на пешеходна пътека в ж.к. „ Изгрев “. Случката се разиграла предходната сряда на кръстовището на ул. „ Георги Калоянчев “ в комплекса, тъкмо пред магазин „ Била “, заяви очевидец на случката, който изпрати извънредни фрагменти от побоя.

„ Всичко стартира, откакто автомобил за малко не блъсна мой другар. Той и водачът започнаха да спорят настояща ли е пешеходната пътека, защото тя беше краткотрайно изтрита, тъй като и се подновяваше маркировката. Но табелата към момента си седеше, както изясни моят другар “, описа Атанас, който е станал свидетел на спречкването.

След къс вербален спор водачът на автомобила изскочил и се нахвърлил на пешеходеца. Двамата почнали да си разменят ритници и юмруци.

Намесила се и стара жена, която съгласно очевидци е майка на лидера на автомобила. В кулминационната точка на сбиването тя отнесе няколко удара от личния си наследник, без той да подозира, че протяга ръка на нея.

В последна сметка най-пострадала се оказа дамата, която в продължение на няколко минути не могла да се изправи на крайници.

Няколко пъти точно тази пешеходна пътека е ставала обект на разногласия сред водачи. Някои настояват, че тя даже е рискова, а доказателство е злополука ден след сбиването.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: bMT
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР