Два дни след ареста на сириеца от Пловдив Масуд, на

...
Два дни след ареста на сириеца от Пловдив Масуд, на
Коментари Харесай

След ареста се случи нещо скандално: Каналджията Масуд получил нова SMS заявка за превоз на мигранти

Два дни след ареста на сириеца от Пловдив Масуд, на телефона му дошъл SMS. Съобщението пристигнало от Истанбул, а в него се съдържала локация за следващата група идващи незаконни мигранти, за които да се провежда транспорт. Това сподели по време на гледането на мярката на Масуд и неговите помощници прокурор Димитър Пехливанов, предава Марица.

Благодарение на този SMS с точна локация, служителите на реда откриват групата с незаконни мигранти, която очаквала транспорт.

Гледането на мярката на Масуд и четиримата му съучастници продължи над 3 часа, като в последна сметка магистратите оставиха всички в ареста. Те могат да апелират, като при положение на митинг, мярката ще се гледа още веднъж идния четвъртък пред Окръжния съд в града под тепетата.

Прокурор Пехливанов уточни, че е удовлетворен от взетото от съда решение. Това обаче не важи за Масуд и останалите. 29-годишният Сириец размаха междинен пръст пред публицистите малко преди да влезе в правосъдната зала.

Каналът за трафик на мигранти бе оголен преди няколко дни, с помощта на взаимните старания на полицията и прокуратурата. Тогава стана ясно, че поръчките идвали от Истанбул, а Масуд провел съвършено осъществяването им от Пловдив.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР